ابروهای ما تحت تاثیر دلایل متفاوتی همچون بالا رفتن سن، زمینههای ژنتیکی یا بروز برخی از بیماریهای مختلف و یا استفاده از داروهای خاص، دچار ریزش میشوند. در چنین شرایطی، بسیاری از افراد به سراغ عمل کاشت ابرو میروند که روشی موثر و جذاب برای تقویت رشد ابروها و یا جبران ریزش آنها محسوب میشود. با وجود همه مزایایی که کاشت ابرو دارد اگر به درستی انجام نشود شاهد عوارض آن خواهیم بود که ممکن است قابل جبران نباشد، در ادامه به طور کامل به عوارض کاشت ابرو ناشی از عدم مراقبتهای لازم پرداخته شده است.
با استفاده از کاشت، ابروها پُرپشتتر شده و حالتِ خاص خود را مییابند. البته از آنجایی که در انجام این روش، تکنیکهای جدید و روشهای باکیفیتی به کار گرفته میشوند، بسیاری از افراد نیز انجام آن را در برنامه زیبایی خود قرار میدهند. اما در کنارِ تمامی این موارد، باید گفت که عمل کاشت ابرو نیز همچون تمامی عملهای زیبایی رایج، دارای مزایا و معایب بهخصوصی میباشد که لازم است افراد پیش از اقدام به انجام این عمل، به تمامی این موارد توجه لازم را داشته باشند. چرا که با این کار در نهایت، با احساسِ پشیمانی و سرخوردگی نیز دست و پنجه نرم نخواهند کرد. البته که دقت در انتخاب یک کلینیک زیبایی خوب و معتبر نیز در نتیجه نهایی کار، تاثیر بسزایی خواهد داشت.؛بنابراین پیش از هرگونه اقدام و صرف هزینه، لطفا به تمامی جوانب توجه کافی داشته باشید تا عوارض کاشت ابرو به حداقل برسد.
عوارض کاشت ابرو چیست؟
در این متن قصد داریم به بررسی عوارض کاشت ابرو و ارائه راهکارهایی جهت کاهش و طولانی نشدنِ این عوارض بپردازیم؛ بنابراین در صورتی که شما نیز قصد انجام عمل کاشت ابرو را دارید، با ما همراه باشید تا با عوارض احتمالیِ ناشی از انجام آن آشنایی یابید. (البته به این نکته نیز توجه داشته باشید که موارد بیان شده در متن، صرفا بر اساسِ نتایج حاصل از این عمل به دست آمدهاند و ذکر آنان نیز به این معنی نیست که تمامی افراد بعد از انجام عمل کاشت ابرو، شاهد بروزشان خواهند بود.)
بعد از آن که عمل کاشت ابرو را انجام دادید، ممکن است ابروهایتان به چند ماه زمان نیاز داشته باشند تا در نهایت، فولیکولهای ریشه آنان دچار استحکام شوند. البته که ریزش ابرو بعد از انجام عمل کاشت و رشد مجدد ابروها بعد از این اتفاق، کاملا طبیعی است اما متاسفانه در اکثریت مواقع، عاملی برای نگرانی بسیاری از افراد محسوب میشود؛ بنابراین در صورتی که قصد دارید به سراغ انجام این عمل بروید، در نظر داشته باشید که ریزش ابرو، یکی از رایجترین عوارض کاشت ابرو بوده و البته این اتفاق، به استحکام ریشه ابروهایتان نیز کمک شایانی خواهد کرد؛ همچنین امکان دارد که فولیکولهای کاشته شده، باعث رویش موی جدیدی در ناحیه ابرویتان نشده و شما نیاز داشته باشید تا بعد از آن، به سراغ مرحله بعدی کاشت ابرو بروید. از دیگر معایب کاشت ابرو میتوان به هزینه نسبتا بالای آن اشاره نمود.
به طور کلی عمل کاشت ابرو را نمیتوان عملیِ هولناک و با عوارض بسیار دانست اما چندین خطر در رابطه با تزریق بیحسی موضعی وجود دارد که میتواند باعث ایجاد مشکلاتی برای افراد حساس به آن شود. از طرف دیگر، خطر عفونت ناشی از پیوند نیز وجود دارد که انتخاب یک پزشک حاذق، احتمال وقوع آن را کاهش خواهد داد. مهمترین عوارض بعد از کاشت ابرو، به شرح زیر هستند:
- ورم و خونریزیِ بعد از کاشت
یکی دیگر از عوارض کاشت ابرو، احتمال خونریزی در حین و بعد از انجام عمل میباشد که برای جلوگیری از بروز این عارضه، به مدت دو روز از مصرف داروهایی که منجر به رقیق شدن خون میشوند (همچون آسپیرین، موترین و…) خودداری نمایید. البته که با تجویز پزشک معالج میتوان از این داروها استفاده نمود اما مصرف خودسرانه آنان به هیچ عنوان توصیه نمیگردد.
- پوسته پوسته شدن ابرو
یکی از عوارض کاشت ابرو، پوستهپوسته شدن در ناحیه کاشت و در اطراف فولیکولهای موهای کاشته شده است که برخی از افراد، بعد از انجام عمل کاشت شاهد بروز آن میباشند. علت این پوستهپوسته شدن را میتوان ایجاد خشکی پوست اطراف ناحیه کاشت دانست که البته چندان هم موضوع مهم و نگران کنندهای نیست. چرا که این پوستهها، معمولا بعد از چهار تا پنج روز ناپدید میشوند. (به هیچ عنوان پوستهها را نکنید و البته در برخوردِ با این دسته از عوارض کاشت ابرو، صبور باشید.)
- خارش در ناحیه کاشت
خارش از دیگر عوارضِ بعد از کاشت ابرو میباشد. بسیاری از افراد بعد از پشت سر گذاشتنِ عمل و در ناحیه کاشت و اهداکننده، دچار خارش میشوند که البته این خارش، کاملا طبیعی بوده و از اولین نشانههای ترمیم زخم بعد از کاشت ابرو محسوب میشود. به تمامی افراد توصیه میشود تا از خاراندن و یا دست زدن به ناحیهای که خارش در آن احساس میشود، خودداری کنند و یا اگر برای کاهش شدت آن، از کمپرسهای سرد، پد و… استفاده نمایند.
- ریزش موقت ابروها
از دیگر عوارض کاشت ابرو طبیعی که در برخی از بیماران مشاهده میگردد، ریزش مو در ناحیه بالا و زیر خط بخیه میباشد که در اکثریت مواقع این عارضه، باعث پیدایش نگرانیهای بسیاری در افرادِ متقاضی انجام عمل کاشت ابرو میگردد! البته توصیه ما این است که در صورت مشاهده چنین اتفاقی، نگران نشوید. چرا که این نوع از عوارض، کاملا موقتی بوده و بعد از گذشت مدت زمان نسبتا کوتاهی، برطرف میگردند. (به طور کلی، بنابراین سعی در کنار آمدن و نهراسیدنِ از عوارض کاشت ابرو را داشته باشید.)
- بروز عفونت و جلوگیری از آن
یکی دیگر از عوارض بعد از کاشت ابرو، احتمال بروز عفونت میباشد که برای جلوگیری از آن، استفاده از آنتی بیوتیکها به افراد توصیه میگردد. به طور کلی، سه روز بعد از جراحی و هر روز یک بار، میتوانید آنتی بیوتیکهای مورد نظر را مصرف نمایید. البته که شرایط افراد مختلف با یکدیگر تفاوتهایی دارد و استفاده از هرگونه داروی در این دوران، بایستی زیر نظر پزشک معالج باشد. (در صورتی که برای انجام عمل کاشت ابرو، دست بر روی پزشکی مجرب بگذارید، دیگر نیازی نیست که در رابطه با عوارض بعد از کاشت ابرو نیز نگران باشید.)
- احساس درد
درد، یکی از عوارض بعد کاشت ابرو میباشد که البته تحمل آن بسته به آستانه درد افراد بستگی دارد. احساس درد را میتوان با رعایت مراقبتهای قبل و بعد از کاشت ابرو و همچنین مصرف به موقعِ داروها کاهش داد. اما به طور کلی، احساس درد یک عارضه کاملا طبیعی بوده و در صورت احساس اولیه آن، خیلی نگران نباشید. (به طور کلی، از عوارض کاشت ابرو طبیعی در صورتی که به کلینیکی خوب و معتبر مراجعه کردهاید، ترسی نداشته باشید.)
عوارض کاشت ابرو در دوران بارداری و شیردهی
یکی از شایعترین سوالاتی که پیرامون انجام عمل کاشت ابرو مطرح میشود، این است که آیا در دوران بارداری و یا شیردهی، میتوان اقدام به انجام عمل کاشت ابرو نمود و آیا در صورت انجام، در دام عوارض کاشت ابرو نخواهیم افتاد؟
دوران بارداری، یکی از حساسترین بازههای زمانی در رشد و تکامل فرزند محسوب میشود و تغذیه جنین نیز کاملا وابسته به بدن مادر میباشد و با توجه به این مسئله، چنین سوالی از جانب افراد متقاضی انجام عملِ کاشت ابرو مطرح میشود که آیا در زمان انجام عمل کاشت ابرو، مواد و یا داروهای به کار برده شده در روند رشد و تکامل جنین خلل ایجاد میکنند؟
در پاسخ به این سوال باید گفت که خیر. در روند انجام عمل کاشت ابرو، پزشکان تنها مقداری داروی بیحس کننده و ترکیبی از سرم نمکی( نرمال سالین) با داروی اپی نفرین را استفاده میکنند که هیچ کدام نه برای مادر و نه برای جنینِ او، مضر نمیباشند. البته که در برخی از مواقع، داروی اپی نفرین منجر به افزایش ضربان قلب کودک میشود.
در رابطه با انجام عمل کاشت ابرو در دوران شیردهی نیز چنین میتوان گفت که در عمل کاشت ابرو، داروهای حین عمل دارای تاثیر موقتی بوده و چندین ساعت بعد، به مرور در بدن انسان دچار تجزیه و تحلیل میشوند. بنابراین، میتوان گفت که عوارض کاشت ابرو در دوران شیردهی، گریبانگیرِ مادر و فرزند او نخواهند شد. در صورت بروز هر گونه عوارض بعد از کاشت ابرو نیز میتوانید به پزشک معالج خود مراجعه کنید.
مدت زمان عمل کاشت ابرو
بسیاری از افراد متقاضیِ انجام عمل کاشت ابرو، در رابطه با مدت زمان انجام عمل آن سوال میکنند که در پاسخ به آنها میتوان گفت کاشت ابرو با موی بدن، به مدت چهار الی پنج ساعت طول میکشد که البته نصف این زمان، به برداشت فولیکولهای مو و نصف دیگر به کاشت ابرو با موی بدن استخراج شده اختصاص دارد. البته که این موضوع، به متد گزینش شده از سوی پزشک معالج نیز وابسته است. در متدهایی که برداشت فولیکول در آنها سریعتر رخ میدهد، مدت زمان کمتری نیز برای این فرایند سپری میشود اما در متدهایی که فولیکولها به صورت جداگانه برداشت و در نهایت نیز به صورت جداگانه مورد کاشت قرار میگیرند، فرایند کاشت ابرو کمی طولانیتر میشود.
بنابراین مدت زمانی که پزشک معالج صرف عمل کاشت ابروهای شما میکند، به عوامل گوناگونی از جمله ساختار کلی ابروهایتان بستگی دارد که نتیجه حاصل از آن را هم نمیتوان به دیگر عملهای انجام شده نسبت داد. اما در صورتی که پزشک معالجتان، کار خود را با کیفیت بالا به انجام برساند، دیگر شما نیز از بابتِ عوارض بعد کاشت ابرو هیچگونه نگرانییی نخواهید داشت. متاسفانه برخی از افراد در زمینه انتخاب کلینیک مناسب برای انجام عمل کاشت ابرو، بیگدار به آب زده و با این کار، باعث پیدایش مشکلات بسیاری برای خود میگردند.
کاشت ابرو برای چه کسانی نتیجهبخش است؟
یکی از دلایل مهمی که افراد به عمل کاشت ابرو روی میآورند، این است که داشتن ابروهایی زیبا و بدون نقص، تاثیر بسیاری را بر زیبایی چشمها و به طور کلی، صورت هر فرد دارد. حتی برخی از افراد، اهمیت آن را بیشتر از پیوند مو تلقی میکنند. به این دلیل که به طور کلی، صورت و ابروی هر فرد نسبت به موهای او، بیشتر در معرض دید و توجه قرار دارد و تناسب ابروها با فرم صورت و حتی حالت چشمهای او، زیبایی او را چند برابر میکند.
بنابراین در صورتی که دلایلی همچون برداشتن و یا اصلاح غیراصولی ابروها، آلوپسی، سوختگی، هاشور و فیبروز با نتیجهای نه چندان دلچسب و مطابقِ رضایتتان، عفونت در ناحیه ابرو، ریزش موی ژنتیکی و… باعث شدهاند که نسبت به ابروهای خود حس خوبی را نداشته باشید، عمل کاشت ابرو یکی از بهترین راهکارهای پیش رویتان است که قطعا نتیجه مثبتی را هم برای شما به ارمغان خواهد آورد. بنابراین میتوانید بدون ترس از عوارض کاشت ابرو، نسبت به انجام آن اقدام کنید. بنابراین در صورتی که خواهانِ دارا بودنِ ابروهایی با فرم طبیعی و در عین حال زیبا هستید، انجام عمل کاشت ابرو بهترین انتخابی است که میتواند در برنامه زیبایی شما گنجانده شود.
بعد از کاشت ابرو چه داروهایی را باید استفاده کنیم؟
زمانی که صحبت از مراقبتهای بعد از عمل کاشت ابرو میشود، آن چه که اهمیت پیدا میکند، این است که فرد به تمامی نکات ذکر شده توسط پزشک معالج خود توجه کافی را داشته باشد. به عنوان مثال حتما داروهای تجویز شده را مصرف نماید تا در روند درمان تدریجیِ او نیز خللی ایجاد نشود. داروهایی که مصرف آنان در زمان بعد از عمل کاشت ابرو رایج است، به شرح زیر میباشند:
- آنتی بیوتیکها: آنتی بیوتیکها به مبارزه بدن با عفونتهای احتمالی کمک میکنند. پزشکان نیز آنان را به طور پیشگیرانه و برای جلوگیری از بروز عفونتها تجویز میکنند.
- ماینوکسیدیل: این دارو به رشد مو کمک کرده و به ایجاد موهای ضخیم و سالم می پردازد. پزشکان به افراد متقاضی انجام عمل کاشت ابرو توصیه میکنند تا اگر از بابتِ عوارض کاشت ابرو ترسی دارند، حتما آن را به نواحی ابروی خود بمالند.
کاشت ابرو، یک جراحی مفید و کم خطر
در متن بالا، تمامی موارد مرتبط با کاشت ابرو را بیان کرده و سعی کردیم به طور کامل و کاربردی، به ذکر عوارض بعد از کاشت ابرو و ارائه راهحلهایی در این باره بپردازیم تا دغدغههای افراد متقاضیِ انجام آن نیز پایان یابد. البته که بین وقوع عوارض بعد کاشت ابرو و کلینیک گزینش شده توسط شما، ارتباط مستقیمی وجود دارد. بنابراین زمانی که به جستوجوی کلینیکهای زیبایی گوناگون میپردازید، به تمامی موارد بیان شده در متن توجه داشته باشید تا آنگاه دیگر با عوارض بعد از کاشت ابرو نیز دست و پنجه نرم نکرده و به دغدغههایتان در رابطه با عمل کاشت ابرو نیز پایان دهید.
در پایان امیدوار هستیم این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد. در صورت داشتن هرگونه سوال در بخش نظرات با ما در میان بگذارید، ما در سریع ترین زمان ممکن به تمامی سوالات شما پاسخ خواهیم داد.
کلینیک گلبان با تکیه بر ۱۸ سال سابقه درخشان و دانش متخصصین خود، آماده ارائه تمامی خدمات در زمینه کاشت ابرو، مو و پوست میباشد. در صورت نیاز به مشاوره در این زمینه با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.
- عوارض کاشت ابرو چیست؟
- علت پوسته پوسته اطراف ابرو چیست؟
- اولین نشانههای ترمیم زخم بعد از کاشت ابرو چیست؟
- برای جلوگیری از عفونت ناشی از کاشت ابرو چه باید کرد؟
- آیا عمل کاشت ابرو در دوران بارداری در روند رشد و تکامل جنین خلل ایجاد میکنند؟
- آیا کاشت ابرو در دروان شیردهی خطرناک است؟
- بعد از کاشت ابرو باید از چه داروهایی استفاده کرد؟